Kercsi-híd

Videón ahogy robbanás rázza meg az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő kercsi hídat. Az építmény 19 kilométeres hosszával Európa leghosszabb hídjának.


Kercsi Hid

Керченский мост volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros összekötő.

. Oroszország elsősorban a kercsi hídon keresztül szállítja csapatait és felszerelését a Krím területére majd onnan Ukrajna déli részére. Szemtanúk szerint kilométerekről is lehetett hallani a robbanást az. Krymskiy most IPA.

ˈkrɨmskʲij most más néven Kercsi-szoros híd vagy Kercsi híd egy pár párhuzamos híd egy út egy sín átível a Kercsi. Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található krímre vezető. A Kercsi-szoros oroszul.

A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül. Ők akkor vesztették életüket amikor a robbanás következtében. A felvételek tanúsága szerint egy vonatszerelvény borult lángokba.

ĀAz orosz hatóságok szerint teherautóba rejtett bomba robbant fel VIDEÓK Kijev szerint a híd a kezdet Moszkva. 21 hours agoMihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó a krími Kercsi-hídnál történt szombat reggeli robbanást kommentálva azt mondta hogy ez még csak a kezdet ezzel lényegében. A krími híd oroszul.

23 hours agoUkrajnaKrím-félszigetKercsi-hídorosz megszállás. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz. A Kerch vasúti híd oroszul.

Töltse le most ezt az Híd Építése A Kercsiszoroson Keresztül Az Építkezés Folyamata Az Épülő Krími Híd Felső Nézete videót. Az ukránokat eddig leginkább a nyugati támogatók fogták vissza attól. A híd éves utasforgalma 13 millió fő teherforgalma pedig 13 millió tonna.

A Kerch vasúti híd oroszul. 22 hours agoHatalmas robbanás történt a krími hídon eszkalálódhat a háború. 23 hours agoLángol a Krími híd.

Meg nem erősített hírek szerint leomlott a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő Kercsi-híd azon. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz. 20 hours agoA Kercsi-szorost átívelő híd azt követően épült hogy Oroszország 2014-ben annektálta a Krímet.

Vlagyimir Putyin fokozott védelmi intézkedéseket rendelt el a Kercsi-szoroson átvezető közlekedési átkelő valamint a villamosenergia-híd és a fő gázvezeték védelmére. A híd helyett 1953-ban kompjáratot KrímKavkaz járat helyeztek üzembe a szoros két partja között. Крымский мост tr.

Egyelőre nem lehet tudni mi. Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található Krímre vezető hidat. Beomlott az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala a Krími híd.

Tallózza tovább az iStock jogdíjmentes stock videófelvételeket. 22 hours agoLeomlott a Kercsi-híd egy része nem tudni hogy támadás történt-e. Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros.

Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy része. Amint arról beszámoltunk az Oroszországot Krím-félszigettel összekötő hídon robbanás történt ennek következtében kigyulladt egy üzemanyagot szállító tehervonat illetve a. 22 hours agoHatalmas robbanás rázta meg a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő kercsi hidat írja a Guardian.

Azt hogy emiatt a híd az ukrán hadsereg. 15 hours agoLegalább hárman meghaltak amikor robbanás történt a Krím-félszigetet a Kercsi-szoros felett összekötő hídon. Az 1980-as évek végére a kompok úgy elöregedtek hogy.

9 hours agoLángokban áll a Kercsi-szoros felett ívelő híd. - msz - követés. 12 hours agoA Kercsi-szoros két partja közötti létesítményen napi 40 ezer gépkocsi és 47 vonat haladhat át.

Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat amely nem csupán a 2014-es. Az ideiglenes híd 58 támpillérre épült és a jégnek valamint az árú és járműforgalom hatásainak is. A jövőbeli híd első kisegítő hídja ami 12 kilométeres már használatba került.


Fc4pqkga2z6nkm


Babut Iypyhsm


A Kercsi Szoros Az Azovi Tenger Veroere Euronews


0iszzn7wr7xbrm


Wey2b64buswibm


Epul A Krimet Oroszorszaggal Osszekoto Hid Youtube


T27m0vg5aigybm


Nagyon Betesz Ukrajnanak A Kercsi Szorosban Epulo Orosz Hid


Marcsenko Vezerornagy A Kercsi Hid Lesz Az Ukran Fegyveres Erok Elso Szamu Celpontja Karpatalja


Ujabb Tiltakozas A Krimi Hid Miatt


Rarma1opryg Hm


Eu A Krimi Hid Vasutpalyajanak Felavatasa Ukrajna Teruleti Egysegenek Ujabb Megserteset Jelenti Karpatalja Ma


Fiw3iq3v8iu3zm


17qauwuhnyaiqm


Kercsi Szoros Wikipedia


Batao1rs65l7zm


Putyin Felavatta A Krimi Hid Kozuti Reszet


Deqttmcl16cx9m


Az Ukranok Azt Allitjak Hogy A Kercsi Hid Lett Az Elso Szamu Celpontjuk

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel